SsangYong

SsangYong on vanhin korealainen autonvalmistaja ja aloittanut tuotannon jo vuonna 1954. SsangYong tunnetaan erityisesti nelivetoisista maastureistaan. Merkkiä ei käytännössä ole myyty aiemmin Suomessa ja Baltiassa.

Lue lisää

Korando on 4,41m pitkä, keskikokoisten SUV- maasturien kokoluokkaan sijoittuva malli. Auto puhuttelee asiakkaita mm. laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla, raikkaalla ja nykyaikasella olemuksellaan, tilankäytöllään sekä 2000kg vetokyvyllään. Auton muodot ovat italialaisen Giugiaron käsialaa.

Rexton on 4,75m pituinen 7-paikkainen alennusvaihteistolla varustettu iso maasturi. Auton vetokyky on 2600kg. Nämä ominaisuudet houkuttelevat varsinkin aktiivisia harrastajia sekä ammattikäyttäjiä.

Aivan uusi Tivoli –malli tullaan lanseeraamaan kesällä 2015. Kyseessä on 4,19m pituinen B-segmenttiin sijoittuva SUV-malli. Tivolissa korostuu SsangYongin muotoiluajatus “Nature-born 3 Motion’– Rhythmical, Dynamic, and Dignified.” Moottoreina Tivolissa ovat aivan uudet 1.6 litraiset bensa- ja diesel-moottorit. Malli oli nähtävillä lokakuussa Pariisin autonayttelyssä X100 – konseptiautona. Malli tulee haastamaan kokoluokassaan mm. Opel Mokan ja Nissan Juken.

 

Suzuki

Lue lisää

 

Isuzu

Lue lisää